Sietske Vrieling

Mijn naam is Sietske Vrieling. Geboren en getogen in Haren (ten zuiden van de stad Groningen). Eén jaar als au pair gewerkt in Genève. Jarenlang op verschillende reisbureaus reizen verkocht en gemaakt, uiteindelijk in de corporatiewereld terecht gekomen. Woningen verhuren en allerlei werkzaamheden die daarbij komen kijken. Hier werk ik nog steeds met veel plezier. Omdat ik mensen boeiend vind en mijzelf graag verder ontwikkel, heb ik een opleiding tot professioneel coach gevolgd. Dit was een post-HBO opleiding en NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) geaccrediteerd. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen, studerende kinderen.

Ik ben betrokken, oprecht geïnteresseerd in de ander, verbindend, een doorzetter, enthousiast, op een vriendelijke manier recht door zee. Verwacht van mij een luisterend oor. Ik wil boven tafel krijgen waar jouw kracht en talent ligt. Waar krijg jij energie van? Samen werken we op een enthousiaste manier aan jouw toekomst.

Je vraagt je misschien wel eens af: hoe komt het dat ik geen boeken meer lees, terwijl ik dat zo graag doe? Waarom heb ik zo weinig energie? Het lijkt wel of ik niets meer leuk vind, wat nu?  Waarom moet ik zo veel? Ik vond mijn baan geweldig, nu niet meer, hoezo niet?

Als je eens wilt praten over jezelf, wat je bezighoudt en/of waar je je zorgen over maakt, dan nodig ik je uit om dat te komen doen bij mij. Het is niet voor iedereen makkelijk om hulp te vragen. Ik stel je op je gemak door me in te leven in jou en niet te oordelen. Wederzijds vertrouwen, gelijkwaardigheid en respect voor elkaar vind ik belangrijk. Het intakegesprek is gratis. Hierin leren we elkaar kennen en bespreken we het coachtraject. Als jij besluit een traject te starten stellen we jouw doel(en) op en gaan samen aan de slag. Mijn wens is dat jij na elk gesprek met een glimlach vertrekt.

Ik hoop bij te dragen aan een harmonieuze samenleving waarin iedereen zich prettig voelt en er mag zijn.

Voor meer achtergrond en werkervaring, zie mijn linkedinprofiel: