Wat kunnen we voor jou betekenen

Wanneer je een coachingstraject overweegt plannen we eerst een gratis en vrijblijvend gesprek in. Dit  intakegesprek is bedoeld om kennis te maken en te zien of er van beide kanten een ‘klik’ is. Daarnaast leg je in het intakegesprek je coachdoel voor, hoor je hoe een traject verloopt en wat het je kan brengen. Alle vragen die je hebt mag je stellen. 

Behalve een coachtraject bieden we ook losse onderdelen aan. Én we bieden standaard gratis terugvalpreventie aan na het afronden van een coachtraject.

Coaching 

Coaching brengt je van Denken naar Doen!

Een volledig coachtraject bestaat uit 6 - 8 afspraken van 1 - 1,5 uur per gesprek.
Tussen onze gesprekken werk je thuis aan je eigen  proces met behulp van opdrachten en oefeningen.  Na elk gesprek vul je een reflectieverslag in, dit is essentieel onderdeel binnen het traject. 

Na afloop krijg je van ons een geprinte eindrapportage van je hele traject. Hierin vind je terug wat we gedaan hebben, inclusief samenvattingen van oefeningen en evaluaties. Een compleet naslagwerk.

Een coachtraject is opgebouwd uit 3 fases:

*Wie ben ik

Hoe sta je in het leven, wat heeft je gevormd en wat wil je bereiken met coaching. 
In deze fase onderzoeken we samen je drijfveren, valkuilen, talenten,  competenties en de vragen waar je nu tegenaan loopt. 

*Wat kan ik/ Wat wil ik

Nu je je bewust bent van je kwaliteiten, talenten en ervaring weet je waar voor jou de ruimte voor ontwikkeling zit. De energie begint te stromen. Je weet wat voor jou belangrijk is. Je voelt: Ik kan dit! Je weet dat je jouw coachdoel gaat halen!

*Wat doe ik

Tijd voor actie! Je schrijft nu je eigen stappenplan en baseert dit op jouw wensen, drijfveren en mogelijkheden. Het zijn haalbare stappen want ze passen bij wie je bent, wat je kunt en wat je wil. Je neemt de regie. 

Een gesprek van 1,5 uur kost € 95,-. 

Drijfverenonderzoek

Het drijfverenonderzoek is een standaard onderdeel van een volledig coachtraject. De uitkomst wordt mede gebruikt als navigator voor je proces. 
Dit onderzoek is een instrument dat je inzicht geeft in jouw waarden en drijfveren. Het helpt je bij het maken van keuzes, het bepalen van je doelen en het vergroten van je zelfkennis.

Na het beantwoorden van online vragen ontvang je een rapport. Hierin staat wat jouw drijfveren, je talenten, groeimogelijkheden en valkuilen zijn. Er is geen goede of slechte uitslag. Het  profiel laat zien dat ieder mens uniek is en geeft een beeld van de drijfveren achter gedrag. 

De interpretatie en eindconclusie van het rapport is mensenwerk. Er zal daarom altijd aansluitend aan het onderzoek een gesprek plaatsvinden.

Het onderzoek is gratis als onderdeel van een coachtraject. Je kunt er ook voor kiezen om het onderzoek af te nemen zonder coachtraject.

Prijs voor dit pakket zonder coachtraject: €175,-  

 

OMDAT WE DIT PAKKET AANBIEDEN VOOR EEN GOED DOEL, IS DE PRIJS TIJDELIJK €85,- !

Dit geld is niet voor ons, maar wordt volledig besteed aan het kopen van voedselpakketten voor mensen met honger in India. Lees hierover meer:  Nieuws

 

Wil jij het beste uit jezelf halen en wil je meer weten? Maak nu een afspraak voor het drijfverenonderzoek via coachgenoten@gmail.com 

Wat levert coaching op?

Gecoacht worden levert veel op.
Coaching geeft je inzicht in jouw (onbewuste) denkprocessen en gedragspatronen die je tijdens je leven hebt eigen gemaakt. Soms "loop je ergens tegenaan". Dan is het tijd om samen met een coach te kijken naar het gedrag en de overtuiging waar jij vanaf wilt. Gedrag en overtuigingen zijn veranderbaar. Kortom: je weet hoe je de regie (terug) neemt. 

Gratis terugvalpreventie

Ik zie je denken, terugvalpreventie? Wat zijn dat voor coaches? Je brein is al jarenlang geprogrammeerd om dat te doen wat je nu doet. Na een coachtraject zit je lekker op de rit, weet je wat je wil, je voelt de zon schijnen, héérlijk!

Maar je hersenen proberen je terug te sleuren naar je oude gewoontes, je oude leven, het overkomt je, en dat voelt dan niet lekker. Dit wil niet zeggen dat je faalt, je brein is sterk, maar jij bent sterker. Opnieuw aandacht aan jezelf besteden en jezelf bewust op het juiste pad brengen zodat je brein dat nieuwe pad blijvend gaat bewandelen. Heel fijn om in deze situatie te sparren met dezelfde of juist met een andere coach. Om weer op dat fijne pad gezet te worden wat jij wil bewandelen, maar wat even stagneert.
De terugvalpreventie bestaat uit een korte telefonische intake, één gesprek met eventueel een opdracht of oefening. 

Terugvalpreventie is een gratis onderdeel van een volledig coachtraject. 
(Geldig tot 12 maanden na afronden van een traject en niet geldig voor nieuwe coachvragen.)

Het geeft ons energie om jouw proces te volgen en we willen echt dat jij je doel(en) haalt.