Hanita Rietrae

“Werken met mensen met vragen op het gebied van identiteit, persoonlijke ontwikkeling, patronen of gedrag vind ik het mooiste wat er is."

Mensen voelen zich op hun gemak bij mij. Als we samen aan het werk zijn, is dat altijd op basis van gelijkwaardigheid.  Alles wat er is, mag er ook zijn.

Als coach ben ik procesbegeleider, luisterend oor, patronenzoeker en schatgraver. Op heldere wijze leg ik uit hoe methodes werken. Je gaat begrijpen hoe het werkt in je hoofd, waarom je vaak tegen dezelfde dingen aanloopt en vooral, hoe je dingen kunt veranderen. Mijn werkwijze is creatief en oplossingsgericht, met humor én oprechte aandacht.

Ik ben breed opgeleid en heb me vooral verdiept in gedrag, gedachtepatronen en onbekende emoties die daaronder zitten.
En als de kwartjes bij jou vallen? Dan ben ik net zo blij als jij! Want dat is waar ik het voor doe. Jou helpen om vooruit te komen. 

Het was vanzelfsprekend dat ik coach zou worden. Door dit vak te kiezen ben ik geworden wie ik ben. En dat gun ik jou ook: jezelf beter leren kennen en worden wie je bent. Wil je meer weten of onderzoeken wat echt belangrijk voor je is? In een gratis kennismaking bespreek ik graag de mogelijkheden.

Lees meer over mij op: https://www.adelante-coaching.nl

Linkedin: