Red mensenlevens in India én leer jezelf kennen!

Honger in India door corona

Wie het nieuws volgt weet dat corona in India zijn sporen nalaat. De arme bevolking heeft de keuze uit 2 hele slechte opties. Of als dagloner weer gaan werken in overbevolkte gebieden. Hiermee verdienen de mannen geld om hun gezinnen te eten te geven maar het risico op corona is hier heel groot.
De andere keuze is om thuis te blijven in het eigen dorp. Hiermee verkleinen ze het risico op corona maar geen inkomen = geen eten! 
En met weinig geld kunnen en willen wij hier iets aan doen. 
Waarom we dit doen? Omdat we de mensen daar kennen door het goede werk van onze 2 vriendinnen, Naomi en Patries den Hartogh,  van www.sundarindia.nl. Zij zetten zich al bijna 10 jaar in voor het verbeteren van levens op het Indiase platteland.  Meer lezen over hun goede werk?
https://www.gelderlander.nl/nijmegen/patries-overwintert-elk-jaar-bij-familie-in-indiaas-plattelandsdorp-dit-is-ons-goede-doel~aae0e0fe/

Zelf hebben we al 2 keer een reis door India gemaakt, we hebben gezien hoe dankbaar de mensen zijn met de hulp.

Lees hieronder verder:

Corona heeft de arme bevolking op het platteland van India hard getroffen. Omdat er geen werk is, heerst er naast het coronavirus honger. Met een kleine investering kunnen we de mensen ter plekke helpen. Daarom bieden wij een drijfverenonderzoek aan om met de opbrengst daarvan voedselpakketten te kunnen financieren voor India. Wij zijn zelf in India geweest en hebben gezien hoe dankbaar de mensen zijn. 

Meld je aan voor deze actie en leer welke drijfveren je van nature hebt, waar je je nog niet bewust van bent. Tegelijkertijd help je daarmee mensen op het platteland van India. Hoe? Lees snel verder!

Voor €85,- (de normale waarde is € 175,-) krijg je een volledig onderzoek. De interpretatie en analyse van je rapport is mensenwerk. Daarom bespreek je de uitkomst in een één-op-één gesprek van ca. 1,5 uur met Hanita of Sietske.

De analyse van het onderzoek en het coachgesprek geven je onder andere inzicht in jouw drijfveren, sterke kanten, valkuilen, irritaties en ontwikkelmogelijkheden. Kortom, je leert jezelf en je rol in relatie tot de mensen om je heen beter begrijpen. Je hebt hiermee iets in de hand waarmee je vooruit kunt!

Winst voor jou en winst voor de kwetsbare groep mensen in India, want van jouw bijdrage kunnen 8 gezinnen 3 weken lang eten! Zo hopen we een steentje bij te dragen en het leed van mensen die niet de middelen en kansen hebben die wij wel hebben, te verzachten.

Er is nog een reden waarom wij dit doen. Dit is wat we kunnen, hier zijn we voor opgeleid en dit is waar we blij van worden. Het is onze drijfveer om mensen te helpen kwartjes te laten vallen, ze te begeleiden in bewustzijn- en ontwikkelprocessen, bij het maken van keuzes, et cetera.

Zelfkennis en groei in jouw persoonlijke ontwikkeling in ruil voor mensenlevens in India!